Termeni şi condiţii

Accesul la acest site precum şi utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui site agreaţi termenii şi condiţiile specificate.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor asupra acestui site aparţin Simdam International SRL  şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie, conform notiţei de copyright.

Informaţiile, documentele sau imaginile prezentate în acest site, nu pot fi reproduse, duplicate, copiate sau exploatate în orice fel în scop comercial fară acordul expres scris al Simdam International.

Limitarea răspunderii

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Simdam International nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. De asemenea nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui site agreaţi să nu faceţi responsabile Simdam International şi nici terţele părţi implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui site, sau ale caror materiale apar în acest site, pentru consecinţele acţiunilor pe care le veţi întreprinde pe baza informaţiilor conţinute în acest site.

Simdam International nu răspunde de stricăciuni sau defecte cauzate de orice încetare a functionării, eroare, omisiune, întrerupere, ştergere, defecţiune, întârziere în operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala.

Linkuri

Acest site poate conţine linkuri către alte situri de web, care nu sunt operate sau controlate de Simdam International si nu îsi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul, funcţionalitatea şi/sau politicile acelor situri şi nici pentru orice pagube rezultate din sau în legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenţa link-ului catre un site nu este şi nu trebuie considerată drept o aprobare sau recomandare de catre Simdam International a proprietarului acelui site şi nici o recomandare sau aprobare a noastra din partea proprietarului acelui site.

Simdam International acordă dreptul ne-exclusiv, limitat şi revocabil de a crea un link către paginile acestui site, atâta timp cât pe site-ul care crează acest link nu se fac menţiuni false, care induc în eroare, sau ofensatoare , afiliaţii săi sau produsele şi serviciile sale. În nici un caz nu se pot folosi logo-ul  sau alte mărci sau elemente grafice  ca parte a acelui link fară acordul expres în scris al Simdam International.

Software

Orice software care este disponibil pentru descărcare (download), copiere sau utilizare prin prezentul site este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descărcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor şi condiţiilor din contractul de licenţiere aferent.

Modificări

Simdam International îsi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil. Vă rugăm să verificaţi periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării sitului de către dumneavoastră ulterior unor astfel de schimbări înseamna că acceptaţi respectivele schimbări.

Dacă aveţi orice întrebari sau nelămuriri cu privire la termenii şi condiţiile prezente, drepturile de proprietate intelectuală sau politicile de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi.

Parteneri: